Premiärseger!

Det visade sig att den gamla klyschan dåligt genrep, bra premiär stämde även denna gång. En säker seger mot toppfavoriten Alba med 13-6 efter periodsiffrorna 2-3, 3-2, 8-1.
Challes träningar verkar ha gett oss bra resultat. Starkt att vinna sista perioden med hela 8-1.
En stark laginsats bidrog till segern. Trots att vi låg under med 0-2 kämpade vi oss tillbaka och hade 5-5 inför den sista perioden.
Vårat powerplay stämde bra idag, vilket jag även tycker att vårat boxplay gjorde.

Målskyttarna för dagen var: Johan Samuelsson 3, Gustaf 'Ostron' Jonsson 3, Anton Samuelsson 2, Björn 'Germund' Lindeberg 2, John 'Jing-Jang' Lehnberg, Thomas 'Hellas' Helin & Victor 'Halv mollbergare' Molén Nyqvist.


Roma kryssade överraskande med Juventus idag. Trots två mål av världens bästa fotbollsspelare Totti så räckte det inte för att ta alla tre poängen. Men Roma är fortfarande obesegrade och Juve ska vara nöjda med en poäng.



Dagens hyllning: Antonio Di Natale - Vilken lirare!

Dagens sågning: Real Madrid - Dom var sådär bra idag



Nu är det nära!

Träningsveckan inför seriepremiären är över och ska jag jag vara ärlig så kunde den ha varit lite bättre. Vi har en del skador, sjukdomar och slitna kroppar i truppen vilket oroar. Hoppas att alla hinner kurera sig inför söndagens match mot Alba.
Men trots att vi har varit rätt så få på träningarna denna  veckan så har vi haft bra fart och stämningen är bra.
Startlaget på söndag är ännu inte klart utan tas ut på söndag. 

Forza Granlo BK


Dagens hyllning: Petter Andersson - Sjuk kille!

Dagens sågning: Korthåriga innebandykillar med hårband


Nu kör vi!


Vad tänkte vi på?

Efter att ha fått upplevt den sämsta matchen jag någonsin har spelat  med Granlo så kan man ju ställa sig frågan vad tänkte vi på?
Vi spelade mot Runsten hemma i Sporthallen och vi var långt ifrån bra. Inför sista perioden ligger vi under med 3-8. Vi hämtar ikapp till 6-8 men närmare kommer vi inte. Runsten gör sen ett mål i tom kasse och med ca 15 sek kvar gör dom även ett till och slutresultatet skrevs till 6-10.. Men den gamla klyschan säger ju dåligt genrep, bra premiär. Vi får hoppas att det stämmer denna gången.
Matchen var under all kritik och vi släppte in så sjukt många billiga mål samtidigt som vi inte tog tillvara på våra målchanser. Men Runsten gör en bra match och var värda att vinna i lördags.
Nu äre bara att blicka framåt och ge gärnet kommande träningsvecka så vi är väl förberedda tills på söndag när serien drar igång.
Sen till alla som tycker det är dags att jag klipper mig kan jag meddela att det är gjort idag. Men det kanske inte märks.


Roma vann igår igen, Totti gjorde mål igår igen - obesegrade, visserligen bara efter tre omgångar, men Juventus får det tufft nästa omgång.


Forza Granlo BK



Dagens hyllning: Kan han eller hon få om någon hittar en höger ljumske till mig. Björne verkar ha vissa känningar om en ljumske dock är det en vänster.

Dagens sågning: Personer på läktaren som hejade på Runsten i lördags - ni vet vilka ni är!



Vinst i City cup

Det blev till sist vinst i City cupen. Efter en dålig inledning av gruppspelet med förlust mot BK Sundsvall tog vi oss samman och vann hela cupen.
Det var frustrerande att stå på sidan och se oss spela som vi gjorde mot BK Sundsvall i gruppen, men betydligt skönare att vara med och spela finalen mot dom. En final vi vann rätt enkelt med siffrorna 5-1, hade vi lagt i en växel till hade det blivit betydligt mer och BK Sundsvall var aldrig riktigt nära.
Skönaste segern var nog i semifinalen mot Sundsvall City, en match vi hade bestämt oss för att vinna och det gjorde vi med 7-3. Vi tappade sånär en 3-0 ledning men närmare än 3-2 kom aldrig City och vi kunde fortsätta köra på och utöka till 7-2 innan dom på frislag i powerplay kunde sätta 7-3. Vilket Granlo hjärta det finns i laget. FANTASTISKT!
Matcherna mot Timrå och Alnö var rena transportsträckorna och vi vann enkelt med 12-1 respektive 10-3.
Nästa helg tar vi emot Runsten, som vi senast vann med 9-6 mot. En mycket tuff match som väntar.
Annars äre träningarna nu i veckan vi riktar in oss på, bra fart och hög koncentration är det som gäller. Nu är seriepremiären nära... FORZA GRANLO BK!



Helgens hyllning: Snurrpassning i slottet - Behöver nog inte förklara så noga...

Helgens sågning: Vart hittar dom vissa Sundsvalls domare?


Forza Germund, styr i boxplay. Hej hej!

Cup i Umeå, närmare bestämt Nolia Cup. Dalen, Umeå City, Ersboda, RIG och Granlo BK. Fyra tuffa matcher blev det och slitsamt för kroppen som det alltid är när man spelar cup. Vi fick en fin uppvisning av Dalen, trots att resultatet var rejält missvisande så var dom värda att vinna!
Vi slutade tillsist trea i cupen efter en ordentlig upphämtning i sista matchen mot Ersboda, där vi visade Granlo hjärta och vann sista perioden med 6-1.
Lördagen var en märklig dag, den brörjade knepigt med att vi stiger upp för att äta frukost och när man bor på hotell förväntar man sig en hotell frukost inte någon polsk underklass vandrarhems frukost. Sen förlorade vi den viktiga matchen mot Umeå City, vi hade tidigare spelat mot RIG under dagen och vi var rejält trötta, hade vi inte spelat match innan hade vi kunnat vunnit mot Umeå. Efteråt ska vi iväg och äta på världens mest överskattade restaurant. 137:- för en assiett med tacos, Björne vart lagomt nöjd över det.
Men på kvällen av denna tunga dag vänder allting när jag och Björne beger oss för att titta på den mycket underhållande matchen mellan Dalen och Ersboda. Denna match och framför allt Germunds insats gör att dagen är räddad.
Just nu är det mycket skador i trupper vilket är oroväckande.
Hoppas att alla är friska tills serie preimären mot Alba.


Pippo Inzaghi fortsätter att göra mål och glöm inte bort att snacka om det är någon på borte!


Helgens hyllning: Germund - Behövs ingen kommentar!

Helgens sågning: Hotellets frukost + Droskan - Vad fan sysslar dom med?



RSS 2.0