Två matcher i Gävle

Igår spelade vi i herrlaget två tuffa matcher nere i Gävle. Vinst i första matchen mot Runsten, där vi låg under med 2-0 när vi inte ens spelat en minut. Men vi kommer tillbaka och lyckas vinna med 9-6. Vi slarvar lite i slutet och bjuder in dom i matchen, vi borde vunnit med betydligt mer. I den andra matchen, som vi spelade mot Aston, blev det förlust med 6-9. Vi var inte riktigt med i huvudena efter den tuffa matchen mot Runsten. Sen att vi spelade i en hall som var som att spela på asfalt gjorde ju inte saken bättre. Nu var det ju lika för båda, men det gynnar ju ett lag som inte har något spel alls, förutom långbollar (precis som Djurgården), mer än ett spelande lag.
Jag tycker att vårat power play funkade rätt hyfsat där nere med tanke på att vi inte har tränat något på det.
Alexander Johansson ska ha beröm för sina insatser, två bra matcher. Hade han inte missat två öppna mål så hade jag varit lyrisk!

Björne gjorde helgens bästa köp när han köpte sin sallad. Men det gynnad mig så han kunde ge sin gaffel till mig.
Han fick också uppleva mitt favorit citat sagt av, Sveriges bästa forward, Björn Runström: "Det är inte lätt att spela när man får en karatespark i ryggen" - men innan han fick "karatesparken" i ryggen så levererade han årets passning kanske, vet inte riktigt vart den kom i från. Men tydligen så har han lite dolda "forwardskvalitéer".

Enligt mig så var det två bra matcher vi fick spela och närmast så väntar en träningsvecka, som jag hoppas blir bra, sen är det avfärd upp till Umeå där vi kommer stöta på betydligt bättre motstånd.



Dagens hyllning: En derbyseger är alltid en derbyseger - Forza Bajen!

Dagens sågning: Vissa innebandyhallar - inte så konstigt att sporten inte riktigt är accepterad än.


Match

Ikväll har vi i a-laget spelat våran andra träningsmatch. Motståndet var Timber, inte världens bästa lag direkt. Vi vann med 19-3 och då fick vi inte ett mål så egentligen skulle det ha varit 20-3 men det är väl sak samma.
Timber var tydligt inspererade av Djurgårdens insatts från Stockholms derbyt som spelades igår, och domarparet hade studerat Stefan Johannesson. Allt var tydligen tillåtet och skaderisken väldigt hög, som tur var så vart ingen skadad.
Skönt att få spela match i alla fall och man längtar väldigt mycket till den 25:e när vi åker ner och möter Aston och Runsten. Det känns att säsongen är väldigt nära nu och det känns väldigt inspirerande och förbannat roligt.
Våra två nya killar Joao och PJ spelade sin första match och gjorde det väldigt bra. Viktor som stod i mål var också bra.


Djurgården - Hammarby spelade som sagt igår. En katastrof. Bajen fortsätter vara lika ineffektivt som dom varit hela säsongen och Djurgården fortsätter spela sitt spel med elva stycken bolldöda s.k fotbollsspelare. Hade Stefan Johannesson följt regelboken igår och inte lyssnat på publiken hade Djurgården spelat med två man mindre efter ca 50 min. Aki Riihilahti som försöker leka Roy Keane, men han ser varken ut som honom och är inte ens en tredje del så bra som han var, skulle ha haft 16 gula kort efter första halvlek och varit utvisad minst en gång. Alla hans påhopp på Eguren resulterade i ett gult kort. Pinsamt.
Benny Lekströms målvaktstavla vet jag inte vad jag ska säga om. Vad fan håller han på med?


Dagens hyllning: Erkan Zengin - vilken lirare & vilket hår
 
Dagens sågning: Stefan Johannesson - pinsam


RSS 2.0