Granlo - Tyresö/Trollbäcken

En ganska bra första period, en katastrofal andra period & en en mycket bra tredje period - så kan man sammanfatta matchen mot Tyresö. 8-8 vart resultatet och det är riktigt dåligt av oss att bara kunna ta ett poäng av sex, som vi hade räknat med. I stället för att vara med i toppstriden så får vi kämpa på i nedre halvan. Tur att det är långt kvar av säsongen så allt kan ju hända. Men det är rikigt onödigt att ge bort dom viktiga poängen.
Nästa helg är vi spellediga vilket är synd, då det blir längre tills vi kan få revansch för helgens bottennapp.

Sen kan jag meddela att triangeldramat i laget fortsätter..

Dagens hyllning: France Football - När dom presenterade de nominerade till Ballon d'Or (guldbollen) så fanns, världens bästa fotbollsspelare med, Francesco Totti. Blir det en guldsko och en guldboll kanske?

Dagens sågning: BK Sundsvall - Ett poäng på fyra matcher, det är riktigt dåligt med erat lag!

Granlo - Farsta

Säsongens första hemma förlust kom lite oväntat mot Farsta. Det var bra laddning innan matchen och det kändes som att vi inte kunde förlora denna match. Men tydligen så kunde vi det, vi hade flera chanser att sätta dit bollen men det ville sig inte riktigt idag. Vi tog ledningen med 1-0 men hade svårt att få in bollen bakom Farstas storspelande målvakt. Som vanligt, får jag väl säga, så släpper vi in alldeles för många enkla mål och får jobba i uppförsbacke hela tiden. Vi kommer sånär ikapp men lyckas inte kvittera. Matchen slutade 4-5 och det var en väldigt onödig förlust!
Imorgon spelar vi kl 13:00 mot Tyresö i Sporthallen, jag kan lova att dom kommer att få betala för våran förlust mot Farsta. Kom och kolla och ni ska få se.

Roma spelade 4-4(!) hemma mot Napoli och det är under all kritik. Totti gjorde som vanligt mål, men när Curci har bestämt sig för att inte ta ett enda skott så är det svårt att vinna!

Dagens hyllning: Kristian Nordström - Hattrick i varenda seriematch hittills!

Dagens sågning: Granlo BK - Förlust mot Farsta är fan inte bra alltså!

Sirius - GBK

Igår spelade vi match mot Sirius nere i Uppsala. Det blev förlust med 7-1, lite missvisande siffror men i ärlighetens namn så var Sirius det bättre laget för dagen. Vi bjöd på för många mål och det har man inte råd med i div. 1. Nästa helg tar vi emot Farsta och Tyresö/Trollbäcken hemma i Sporthallen.

Sen så ska jag skicka en hälsning till Sundsvalls största innebandytalang Rickard Olsson som fyller år idag. Grattis!

Dagens hyllning: Sergio Ramos - Sjukt mål!

Dagens sågning: 'Fredag hela veckan' - Tror aldrig att jag har sett ett sämre program

Fredag 12/10

Det har varit dålig uppdatering här nu som ni har märkt. Har helt enkelt inte haft den tiden jag behövt men jag ska försöka bättra mig!
I matchen mot Årsta förra lördagen vart det vinst med 6-3 som alla redan vet.
Första perioden vet jag inte vad vi höll på med riktigt, vi var helt över. Men det är inte lätt att möta ett lag som inte vill spela innebandy utan spelar som Magnus Näsman när han var aktiv dvs att stå still, gärna i ett sarghörn, och spela. Ingen fart alls hade dom. Inför andra perioden fick vi ett rejäl utskällning, vilket vi behövde. Vi gick också ner på folk och spelade på två femmor. Det gav resultat och vi gick ikapp till 1-3 inför den tredje perioden. I den trejde perioden var det ingen snack om saken, vi körde över Årsta och vann rättvist med 6-3 tillslut.
Björne ska ha extra beröm som gör en kanon match. Även Jocke Sjödin ska ha många plus efter sitt inhopp i kassen.

Imorgon är det en ny match borta mot Sirius. En mycket tuff match där Sirius säkert är mycket revansch sugna efter deras förra match, som slutade med ett nederlag med förlust mot Sundsvall City med siffrorna 7-2.

Dagens hyllning: Hammarby Fotboll - Bra att inte förlänga med Benny Lekström!

Dagens sågning: Hur i helvete kan Totti inte vara nominerad till 2007 års bästa fotbollsspelare? - Vilka idioter det finns!

...

Dagens sågning: Dida - Vad håller han på med? .. Lär dig av Pippo

Förlust mot Gävle

Lite sen att uppdatera, men bättre sent än aldrig. Som alla kanske vet så spelade vi match nere i Gävle mot just Gävle i söndags. Det blev förlust med 6-1, men trots det gör vi en hyfsad match och med lite flyt hade det kunnat sluta annorlunda. Men ska dock påpeka att Gävle var bra. Deras målvakt ska ha extra beröm.
Tyckte det var roligt att det var många från Sundsvall som hade åkt ner för att titta på matchen, tack för stödet.
Per Svedin gör en riktigt bra match i målet, utan honom hade det kunnat slutat med betydligt större siffror.
John Lehnberg sköt 0-1 med en riktig kanon i powerplay, upp i högra krysset om jag inte minns helt fel. Gurra hade lite oflyt med avsluten och hade med det rätta flytet kunnat gjort minst två mål. Så chanser saknade vi inte.
Men nu är det bara att lägga denna förlust bakom oss och blicka framåt till lördagens match, hemma i Sporthallen, mot Årsta.

Forza Granlo BK!

Dagens hyllning: Caperio/Täby - Starkt att komma igen och rädda en poäng mot Dalen borta.

Dagens sågning: Mackstoppet på vägen hem från Gävle - Glömde bort att det aldrig blev något!