Granlo - Gävle

En tung förlust mot Gävle i onsdags.
Vi ligger under med 2-5 tidigt i tredje perioden men hämtar upp det till 5-5. Men när vi i slutet av matchen drabbas av två utvisningar så kan Gävle slå in 5-6 målet som också vart slutresultatet.
Tråkigt och tungt att vi inte fick med oss i alla fall ett poäng från denna matchen för det tycker jag att vi var värda.

Nu är det julledigt från innebandyn vilket innebär att jag inte kommer vara aktiv här på bloggen.

Alba - Granlo BK

Vinst efter förlängning mot Alba borta blev det. Slutsiffrorna blev 7-8 efter att Anton Samuelsson slog in seger målet när det återstod 12 sekunder av förlängningen.
Två poäng fick vi med oss hem till Sundsvall vilken jag är nöjd med. Men det kanske skulle ha varit tre poäng då vi tappade en 2-5 ledning. Vi gör återigen en bra match och är inne i en bra period just nu. Kanske lite synd att det är uppehåll just nu, men samtidigt bra då vi har en del sjuka och halvskadade spelare som får chansen att vila upp sig.
Matchen var jämn men vi tog kommandot direkt och ledde med 1-3 efter första perioden.
I den andra perioden går vi ifrån till en 2-5 ledning efter det att Alba gjort 2-3 efter ca. två minuter. Alba kommer ikapp till 5-5 men John Lehnberg kan skjuta in 5-6 innan perioden är slut.
Tredje perioden började på sämsta möjliga sätt. Alba gör två mål på mindre än två minuter och tar ledningen för första gången i matchen. Vi gör 7-7 i powerplay och matchen står och väger efter det.
Efter 11:36 får Alba en straff som Per räddar snyggt. När det återstår 1:50 av matchen drabbas vi av en utvisning och som vi vet är Alba riktigt bra i powerplay, men vi visar hjärta och offrar oss som ett vilddjur i Amsterdam. Alba skapade knappt något riktigt farligt och matchen gick till förlängning. I förlängningen var det Granlo för hela slanten. Vi ville ha med oss extra poängen och fick den, vi vågade att vinna och gjorde det också.
Två poäng borta mot Alba är starkt jobbat det är inte många som har lyckats att vinna där nere och jag tror inte att många kommer att göra det heller.
Per Svedin gör återigen en riktigt bra match i målet.
Patrik Jonsson ska ha cred för sitt inhopp, han spelade riktigt bra då han kom in!

Roma fick bara med sig 1-1 borta mot Livorno. Daniele De Rossi gjorde Romas mål.
Slarvigt att inte kunna vinna den matchen i jakten på liga segern.

Dagens hyllning: Expressen - Härligt med ett repotage om Björn Runström, Sveriges bästa anfallare!

Dagens sågning: Jaså, inte sämre väder ute ändå?

Granlo BK - Örnsköldsvik

Vi är inne i en bra form nu och kunde vinna dagens match mot topplaget Örnsköldsvik med hela 11-4 (2-0, 3-4, 6-0) vilket gör att vi klättrade två placeringar och för tillfället ligger på sjätte plats i tabellen.
Vi gör återigen en bra match rakt igenom och Per Svedin har verkligen hittat formen igen verkar det som.
Örnsköldsvik saknade världsmålvakten Gunnar Domeij men en dag som denna tror jag inte ens han hade kunnat rädda poäng åt Örnsköldsvik.
Johan Samuelsson kliver in och visar att han är king även bröderna Johansson/Gatugård ska ha beröm idag då dom gör en riktigt bra match!
Måste tillägga att det hade kunnat blivit 12-4 om inte Björne hade käkat valium innan sin straff. Långsammare dragning har jag nog aldrig sett..

Bajen förlorade med 8-5 mot Motala. Dom leder med 0-4 men tappar det till förlust!