Måndagsträning på Hedbergska

Ingen innebandy denna vecka, vi kommer istället köra tre fyspass med Challe. Ikväll var det Hedbergskas löparbana som gällde.
En mycket bra träning där jag tycker att alla (nästan) tog i allt vad man kunde. Det märks att många har gått framåt och utvecklats just nu. Mycket kul att se.
Vi har gått in i en ny period i träningen nu. Det är intensivare dvs mindre vila och kortare och hårdare övningar.
Vi började med en mycket bra och lång uppvärmning så vi kom igång. Sen var det en del hopp, ryck och en del styrka.
Avslutningsvis så körde vi tio stycken 200 meters varv.
Björne måste ha varit helt uppe i det blå efter att ha varit på fyra raka träningar och tänkte nog att han kunde hoppa över denna träning. Gao Gao vet jag inte riktigt vart han var, men ryktet gick att han skulle träna i alla fall.
Imorgon är det egen träning, onsdag och torsdag så kör vi gemensamt igen.


Roma har återigen märket Kappa på sina tröjor! Roma har skrivit ett treårs avtal värt 14,4 miljoner euro.
"S.P.Q.R." (Senatus PopulusQue Romanus, vilket på svenska betyder "senaten och det romerska folket") hade dom tryckt på bröstet i sin första träningsmatch inför säsongen. Det blev dock förlust med 0-4 mot Borussia Dortmund. Men tankarna leder ändå till att senast Roma hade märket Kappa på sina tröjor, säsongen 2000/2001, så hamnade Scudetton i Rom.


Måste passa på att säga att det är en märklig dubbelmoral här i Sverige. Henke Larsson filmar till sig en straff mot AIK i kväll. Men det är det ingen som säger någonting om, Aftonbladet beskrev det som att han föll "något lätt". Hade det varit Totti eller Pippo Inzaghi som varit i samma situation så hade det stått 29 sidor i Aftonbladet om det.
Men nu är det ju Henke Larsson vi pratar om, mannen man inte kan kasta skit på - mm, visst!



Dagens hyllning: Alexander Johansson - han går på mycket bra på träningarna nu

Dagens sågning: Cristian Chivu - Din otacksamma jävel, du är inte välkommen i mitt Roma längre!

Torsdag 19/7

Nu har även jag fått vara med på en riktig inomhusträning, den första var i tisdags men eftersom att jag jobbar kvällar denna vecka, förutom idag då jag var ledig, så kunde jag inte medverka då. Riktigt roligt var det att få spela på stor plan igen och slippa skokartongen i Högom.
Synd att vissa är borta på semester just nu så vi var bara elva utespelare och tre målvakter.
Vi drog in sargen lite och spelade fyra mot fyra, Stanley Cup, bäst av sju matcher.
Mitt lag, lag svart, började riktigt bra och vann dom två första Stanley Cup turneringarna (4-2, 4-2) men sen tror jag orken tog slut, lag rött hade två avbytare och vi bara en - detta ledde till att lag rött kunde vinna dom två sista turneringarna och 2-2 i antalet segrar var ett faktum.
Lag rött som inte hade mycket till spel i dom första rundorna, måste faktiskt säga att dom var väldigt inspirerade av Kalmar FF så som dom spelar just nu utan sina brassar. Kalmar FF som förövrigt förlorade mot stora starka Hammarby igår.
Jocke Sjödin visade upp en fin sida idag och var väldigt bra, även Pelle Svedin var bra dom matcherna han fick stå (första 50 minuterna av träningen hade Pelle stått 8 minuter, detta tack vare lag svarts dominans)


Totti har nu definitivt tackat nej till landslaget vilket naturligtvis är tråkigt. Men hoppas bara att detta leder till att Totti kan ta Roma till en Champions League vinst kommande säsong.


Dagens hyllningar: Caesars Palace - Fun & Games
                                    Björn Lindeberg - Han har varit på två träningar i rad

Dagens sågning: Jobba - det är fan inte min grej alltså

Egna träningar denna vecka

Vi i a-laget tränar på egen hand denna vecka, så det blir nog inte så mycket skrivande.


Säsongens första match

Idag spelade vi våran första match för säsongen.Det var kanske inte en av våra bästa matcher, inte världens bästa motståndare heller men vi vann med 13-1. Synd för Svedin att han inte fick hålla nollan.
Timrå stod för motståndet och jag tycker att dom kämpade på bra.  Det var roligt att lira.
Robin "Jan Tauer" Nilsberth som var med och spelade idag, visade att han inte är en målskytt men han är ju back. Alexader Johansson som dock är forward visade även han att han inte kan göra mål och för att använda hans egna ord - "det är klubbans fel".
Även OT som har semester från lumpen just nu var med och lirade. Han har varit borta ett tag men det märktes inte, känslan fanns fortfarande kvar.

Så här formerades laget:

Svedin

Wedda - Simon
Björne - Ivarsson (som började med sina chipsningar direkt)

Jag - Alle - Kim (inför den 3:dje perioden så bytte Kim och Affe)
Robban - Gao Gao - Affe
OT - Nilsberth - Johan Samuelsson



Kim har nu "erkänt" att han föredrar Italiensk fotboll vilket man vetat om ett bra tag, men det är skönt att han äntligen har gjort detta "erkännande".


Dagens hyllning: Luciano Spalletti - Äntligen har han insett att Chippen inte ska vara kvar i Roma

Dagens sågning: Fifa som stänger av domaren Ana Paula Oliveira ett år.



RSS 2.0